Her blir det en high-end smaking med Chateau de Montifaud hvor vi starter med XXO og skal smake 5 Cognacer. Den siste og Le Grande Finale er foreløpig en hemmelighet og skal lanseres på Vinmonopolet på samme dato. De 50 som deltar på denne smakingen vil være de første i verden som får smake denne Cognacen.

På selve dagen kommer Morten fra Palmer Spirits og holder smakingen sammen med oss og da vil det også bli en kort livesending fra destilleriet på Montifaud, Laurent Vallet, eier av Chateau Montifaud, vil sende en hilsen og skåle med oss.

Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med dette fantastiske cognac huset.

Som vanlig har vi ett flott samarbeid med Lucullus og Hotell Neptun så fortsett gjerne kvelden med oss. En spesiell tre retter blir presentert når det nærmer seg, da til svært fordelaktig pris. Mer informasjon om dette kommer på The Cognac Adventure sin Facebook side.

Vi gleder oss, velkommen???

Link til billettene https://cognac.hoopla.no/sales