Velkommen til Cognac & BOBLER 2022! The Cognac Adventure gjentar suksessen fra oktober 2021 og ønsker velkommen til årets deiligste smaksmesse i Bergen. Kom og møt et stort antall produsenter og importører som presenterer et gedigent utvalg av Cognac og alle typer musserende vin, altså Champagne, Cava, Prosecco, Cremant osv.

Her vil du få anledning til å smake deg frem til nye favoritter og diskutere med folk fra bransjen og andre entusiaster. Det vil også bli avholdt såkalte Masterclasses, som er et foredrag om en enkelt produsent som deler sin filosofi og hvor du også får mulighet til å smake på utvalgte produkter. Cognac & BOBLER arrangeres på Scandic Neptun i Bergen sentrum.

Hjertelig velkommen alle sammen.

Utstillere / Drikke

Flere utstillere av drikke har både Cognac og musserende vin/bobler.

 • Bache Gabrielsen
 • Braastad Cognac
 • Jon Bertelsen
 • Chateau De Montidaud
 • Jean-Luc Pasquet
 • Tesseron – Cognac
 • Navarre – Cognac
 • Michel Forgeron
 • Cask Hunters
 • Graawe Jacobsen
 • Maxime Trijol
 • Bache Gabrielsen
 • Giboin Cognac
 • Cognac Lauricheese
 • Jon Bertelsen
 • Delamain
 • Vallein Tercenier
 • Jean Fillioux
 • Ragnaud Sabourin
 • Normandin Mercier
 • Vallein Tercenier
 • Navarre
 • Martell
 • De Luze
 • Meukow
 • Deau
 • Kim Birkedal Hartmann
 • Larsen Cognac
 • Leyrat/ABK6
 • Grateaud
 • Aakre Gård Hardanger

Utstillere / Lokalmat

 • Sotra Sjømat
 • Åkre Gård
 • Alrekstad
 • Delicatessen Galleriet

Liste oppdateres etter hvert…

Åpningstider

Fredag 22. april 2022

19:30 – Bache Gabrielsen Eksklusive Smaking – OBS! Smaking starter kl 19:30

Selveste Jean-Philippe Bergier, kjellermester i over 30(!) år hos Bache Gabrielsen tar med seg godbiter fra Cognac og vil holde denne smakingen. NB! Kun 25 plasser.

Lørdag 23. april 2022

13:00 – 19:00 – Messe Cognac og Bobler

14:30 – Masterclass | Kim Birkedal Hartmann – Unik Masterclass hvor dere får smake på en Cognac fra 1900, opprinnelig solgt til Tsar Nikolai II i 1916. Ble senket av en tysk ubåt. Cognacen ble funnet i 2019 av skattejeger og Alex som dykket til 80 meters dyp. De vil sammen med Kim Birkedal Hartmann fortelle og ikke minst åpne en av de 300 flaskene som finnes. Flasken inneholder også 100 år gammel Cognac fra tønne. BEGRENSET antall billetter! Pris: 550,- Du må ha inngangsbillett.

16:30 – Masterclass | Cognac og Sjokolade – Chateau de Montifaud har samarbeidet med Hasnaâ Chocolate Grands Crus fra Bordeaux om å lage tre ulike sjokolader som passer perfekt sammen med deres VSOP, XO Silver og L50. Morten Hofseth-Olsen fra Palmer vil guide dere gjennom smakingen! Vi begynner kl 1630 – Pris: 200,-

Pris og Billetter

600kr (Inngang, 1 stk Cognacglass og 6 bonger )

Billetter kjøper du her – Løp og kjøp 🙂

Parkering

Bruker du bil og trenger parkering anbefaler vi klostergarasjen.

Hotell Scandic Neptun – Bergen Sentrum

Hjemmeside Hotell Neptun

Kart Hotell Scandic Neptun.