The Cognac Adventure gjentar suksessen fra oktober 2022 og ønsker velkommen til årets deiligste smaksmesse i Bergen. Kom og møt et stort antall produsenter og importører som presenterer et gedigent utvalg av Cognac og alle typer musserende vin, altså Champagne, Cava, Prosecco, Cremant osv.
Her vil du få anledning til å smake deg frem til nye favoritter og diskutere med folk fra bransjen og andre entusiaster. Det vil også bli avholdt såkalte Masterclasses, som er et foredrag om en enkelt produsent som deler sin filosofi og hvor du også får mulighet til å smake på utvalgte produkter. Cognac & BOBLER arrangeres på Scandic Neptun i Bergen sentrum.

Hjertelig velkommen alle sammen.

Utstillere / Drikke

Flere utstillere av drikke har både Cognac og musserende vin/bobler.

  • Liste kommer…

Åpningstider

Fredag 14. april 2023

Info kommer

Lørdag 15. april 2023

13:00 – 19:00 – Messe Cognac og Bobler

Pris og Billetter

Info kommer..

Parkering

Bruker du bil og trenger parkering anbefaler vi klostergarasjen.

Hotell Scandic Neptun – Bergen Sentrum

Hjemmeside Hotell Neptun

Kart Hotell Scandic Neptun.